• darkblurbg
  Nitocra
  Study Association
  International Land and Water Management
 • darkblurbg
  Nitocra
  Study Association
  International Land and Water Management
 • darkblurbg
  Nitocra
  Study Association
  International Land and Water Management
 • darkblurbg
  Nitocra
  Study Association
  International Land and Water Management

 

 

Ambient

Ambient is een adviesbureau voor overheidsorganisaties in Nederland, op het gebied van water, bodem en ondergrond. Dat houdt in dat we advies geven aan onder andere ministeries, provincies waterschappen, gemeenten en Rijkswaterstaat. Adviseurs bij Ambient passen hun technische kennis toe voor de vertaling naar beleid, regelgeving en de praktijk. Uitdagingen gerelateerd aan klimaatverandering, waterkwaliteit en -kwantiteit, bodemverontreinigingen, stikstofuitstoot en de landbouwtransitie, vragen om een integrale aanpak. Wij dragen bij aan een duurzame leefomgeving door project- en procesmanagement, kennisontwikkeling en (inhoudelijk) beleidsadvies.

Werken bij Ambient

Het kantoor van Ambient is gevestigd in Utrecht en bestaat uit een team van 15 adviseurs. Vanwege het relatief kleine team heb je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen in de verschillende thema’s uit het werkveld. Als starter werk je vaak 1-op-1 samen met een ervaren collega. Deze korte lijntjes zorgen ervoor dat je snel leert en deelneemt aan overleggen en werksessies met de opdrachtgever. Je maakt projecten mee van A tot Z en krijgt de ruimte om breed te verkennen waar in het werkveld je interesse precies ligt. Ook is er ruimte voor de inbreng van eigen ideeën. Zo zijn we doorgaand met elkaar in gesprek over hoe we in de projecten en bedrijfsvoering meer oog kunnen hebben voor duurzaamheid.

Hoe maak je de vertaling van technische kennis naar beleid? Welke opgaven spelen in de fysieke leefomgeving en hoe moet Nederland omgaan met de gevolgen van klimaatverandering? Ben jij niet alleen geïnteresseerd in het water- en bodemsysteem, maar heb je ook affiniteit met beleid- en besluitvormingsvraagstukken bij de overheid? En heb jij de ambitie om vanuit de inhoud te groeien tot een volwaardige adviseur in een bestuurlijk complexe omgeving? Dan is Ambient op zoek naar jou. Kijk voor meer informatie over onze projecten of voor carrièremogelijkheden op www.ambient.nl.